Make Me Dance

Make Me Dance.jpg

Gjennom bevegelse, lyd og tekst forteller tre dansere og én musiker hvorfor de har endt opp nettopp som profesjonelle kunstnere. Make Me Dance er en forestilling som handler om valgene vi tar, og om de små, men samtidig universelle historiene som former oss som mennesker.

Make Me Dance er en energisk forestilling som passer for flere generasjoner. Forestillingen er inspirerende og vekker nostalgi. Bevegelsesmaterialet og tekstene er et resultat av diskusjoner mellom utøverne og det kreative teamet. Diskusjonene er basert på historier farget av hvordan det hele startet, og hvordan ønsket om å danse ble nøkkelen til fremtiden og kilden til utfordringer og suksess.

Dette stykket er ikke bare om dans som lidenskap, men også om hvordan hvilken som helst lidenskap er viktig for å gi livet mening. - Journalist Mari Johnsen Viksengen

Make Me Dance er produsert av Brageteatret og Panta Rei Danseteater og er en del av det omfattende prosjektet TILT.

Make Me Dance og TILT presenteres igjennom det nyopprettede Dansenett Norge. Dansens Hus, Oslo er nasjonal koordinator for Dansenett Norge, og DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge er regional koordinator i Midt-Norge.

Varighet: 50 minutter

Kunstnerisk ledelse og koreografi: Anne Holck Ekenes og Pia Holden

Dansere: Julie Drønen Ekornes / Nora Martine Svenning, Jens Jeffry Trinidad, Jon Filip Fahlstrøm

Komponist og musiker: Improvisível (Marcus Amadeus)

Scenografi: Mie Dinesen

Dramaturg: Elin Amundsen Grinaker

Lysdesign: Thomas Evensen

Takk til: Hugo Marmelada, Julie Drønen Ekornes, Jens Jeffry Trinidad, Jon Filip Fahlstrøm for en generøs og medskapende prosess.

Støttet av Norsk Kulturråd