Klypa: Kjellen - Med Prostata Mot Stjernene

Klypa: Kjellen - Med Prostata Mot Stjernene.jpg

«Med Prostata Mot Stjernene» bør publikum gjere seg klar for nye hysteriske augneblink, med Kjellen som dirigent, nyforelska og i sitt livs form!

Klypa og Kjell «Kjellen» Bigset ladar kanonene, og sprengjer ut eit splitter nytt humorshow. Her får Kjellen endeleg utfalde seg fritt, i sin kamp mot det moderne liv. Gjennom Kjellen sine auge får vi ei ny oppleving av opp- og nedturar på den til tider vanskelege reisa gjennom livet. Her vil nok dei fleste kjenne seg att. Vi får sjølvsagt også helse på livssnyltaren Palle, saman med eit par heilt nye ansikt i Klypa-universet.

Thomas Ryste har i denne runda fått med seg den «steikje fine» Ørjan Liavåg som regissør, musikkprodusent og sparringpartner på tekst. Liavåg har lang erfaring i humor-bransjen, og har samarbeidd med artistar som Marit Voldsæter, Ina Breivik, Fredrik Steen og Christine Hope. -Å få jobbe med Klypa er først og fremst veldig artig, og humoren treff meg midt i sunnmørshjertet, seier Liavåg.

Den folkelege og rett-på-sak Klypahumoren, pirrar det norske folk, har vorte allemannseige, og ein sikker vinnar i sosiale medier. Showa dreg fulle hus frå nord til sør, til glede for mange hundre tusen publikumarar.

Over heile landet tar folk seg eit lite friminutt og ein god latter når Kjellen legg ut nye sprell på nettet.